#401162

#401162

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка Shuffle, L=172mm C=160mm, хром

Залиха - има423,00 ден.

Боја

  • хром

Димензии

  • 172x12x37mm

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка Shuffle, L=172mm C=160mm, инокс

446,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ