#401160

#401160

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка Base, L=172mm C=160mm, кафена

Залиха - има352,00 ден.

Боја

  • кафена

Димензии

  • 172x12x32mm

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка Base, L=332mm C=320mm, кафена

676,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ