#401159

#401159

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка Compact, L=332mm C=320mm, антрацит

Залиха - има766,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 332x08x36mm

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка Compact, L=172mm C=160mm, антрацит

433,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ