#401157

#401157

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка Port, L=112mm C=96mm, инокс

Залиха - има451,00 ден.

Боја

  • инокс

Димензии

  • 112x39x30mm

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка Port, L=112mm C=96mm, сива

473,00 ден.

Furnipart Рачка Port, L=112mm C=96mm, кафена

473,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ