#401146

#401146

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка Rio, L=164mm C=128mm, мат црна

Залиха - има368,00 ден.

Боја

  • црна

Димензии

  • 164x16x30mm

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка Rio, L=296mm C=256mm, античка кафена

620,00 ден.

Furnipart Рачка Rio, L=296mm C=256mm, црна

548,00 ден.

Furnipart Рачка Rio, L=164mm C=128mm, античко кафена

457,00 ден.

Furnipart Рачка Rio, L=164mm C=128mm, бакар

473,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ