#401134

#401134

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка Station, L=350mm C=320mm, мат црна

Залиха - има691,00 ден.

Боја

  • црна

Димензии

  • 350x22x25mm

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка Station,190x22x25mm, мат црна

430,00 ден.

Furnipart Рачка Station, L=44mm C=32mm, месинг

248,00 ден.

Furnipart Рачка Station,190x22x25mm, месинг

430,00 ден.

Furnipart Рачка Station, L=44mm C=32mm, мат црна

248,00 ден.

Furnipart Рачка Station, L=350mm C=320mm, месинг

691,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ