#401126

#401126

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка Blaze 2, L=350mm C=320mm, инокс

Залиха - има517,00 ден.

Боја

  • инокс

Димензии

  • 350x40x18mm

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка Blaze 2, 200x40x18mm, мат црна

425,00 ден.

Furnipart Рачка Blaze 2, L=200mm C=160mm, инокс

412,00 ден.

Furnipart Рачка Blaze 2, L=350mm C=320mm, антрацит

533,00 ден.

Furnipart Рачка Blaze 2, L=350mm C=320mm, мат црна

533,00 ден.

Furnipart Рачка Blaze 2, L=200mm C=160mm, антрацит

425,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ