#401120

#401120

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка Blaze 2,60x40x18mm, инокс

Залиха - има197,00 ден.

Боја

  • инокс

Димензии

  • 60x40x18mm

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка Blaze 2, L=60mm C=20mm, антрацит

202,00 ден.

Furnipart Рачка Blaze 2,60x40x18mm, мат црна

202,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ