#401114

#401114

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка Fall, L=28mm C=16mm, инокс

Залиха - има202,00 ден.

Боја

  • инокс

Димензии

  • 28x20x30mm

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка Fall,236x20x30mm, инокс

465,00 ден.

Furnipart Рачка Fall,28x20x30mm, мат црна

202,00 ден.

Furnipart Рачка Fall, L=140mm C=128mm, мат црна

347,00 ден.

Furnipart Рачка Fall,236x20x30mm, мат црна

465,00 ден.

Furnipart Рачка Fall, L=140mm C=128mm, инокс

347,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ