#800675

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Voga елемент за компјутер, сива

Залиха - има1.099,00 ден.635,01 ден.

Боја

  • сива

Димензии

  • 515x250mm

Подетални информации

Сродни производи

Voga Ограда за кревет,сива

2.256,00 ден.

Voga самостоечка закачалка за палта, црна

3.583,00 ден.

Voga Ногарка за работно биро, System Frame-Savana 40/800, бела

2.754,00 ден.

Voga Ногарка за работно биро, System Frame-Savana 40/800, сива

2.203,00 ден.

Voga Ногарка за работно биро, System Frame-Cubo 50/600, h=715mm, сива

1.576,00 ден.

Voga Ногарка за работно биро, System Frame-Cubo 50/800, h=715mm, сива

1.609,00 ден.

Voga Продолжеток за поврзувачка греда-сет х4ком, System Back, 70x40mm

366,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET