#900449

#900449

#900449

#900449

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Аспиратор IMPRESS, црна

Залиха - има73.989,00 ден.30.895,63 ден.

Гаранција

  • 24 месеци

Боја

  • црна

Димензии

  • 600mm

Опис

» Цена/парче
» Енергетска класа А.
» Полиуретански преден панел со мат финиш.
» Степени на моќност: 3+1 интензивна.
» Странично управување.
» Алуминиумски филтри.
» LED осветлување 1 x 3 W.
» Капацитет: 610 m3/h.
» Ниво на бучава: 52 dB.
» Моќност : 125 W.
» Излез Ф 150mm.
» Можност за користење на филтри со активен јаглен (900711).

Подетални информации

Сродни производи

Franke Јаглероден филтер за аспиратор Impress

2.960,00 ден.

Franke Аспиратор SMART DECO, жолта

53.134,00 ден.

Franke Аспиратор SMART DECO, сина

53.134,00 ден.

Franke Аспиратор SMART DECO, зелена

53.134,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET