#900435

#900435

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/капучино, туш на извлекување

Залиха - нема8.144,00 ден.

Гаранција

  • 60 месеци

Боја

  • капучино

Подетални информации

Сродни производи

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/крем, туш на извлекување

5.700,00 ден.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/камен сива, туш на извлекување

5.700,00 ден.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/ванила, туш на извлекување

5.700,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET