#900434

#900434

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/камен сива, туш на извлекување

Залиха - има8.144,00 ден.5.700,00 ден.

Гаранција

  • 60 месеци

Боја

  • камено сива

Подетални информации

Сродни производи

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/поларно бела, туш на извлекување

8.144,00 ден.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/графит, туш на извлекување

8.144,00 ден.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/ванила, туш на извлекување

5.700,00 ден.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/капучино, туш на извлекување

8.144,00 ден.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/црна, туш на извлекување

8.144,00 ден.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/крем, туш на извлекување

5.700,00 ден.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром/кафена, туш на извлекување

8.144,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET