#900431

#900431

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром, туш на извлекување

Залиха - има6.664,00 ден.4.665,00 ден.

Гаранција

  • 60 месеци

Боја

  • хром

Подетални информации

Сродни производи

Franke Батерија Sirius Pull out, хром/капучино, туш на извлекување

8.823,00 ден.

Franke Батерија Sirius Pull out, хром/црна, туш на извлекување

8.823,00 ден.

Franke Батерија Sirius Pull out, хром/поларно бела, туш на извлекување

8.823,00 ден.

Franke Батерија Sirius Top pull out, хром, туш на извлекување

4.665,00 ден.

Franke Батерија Sirius Pull out, хром, туш на извлекување

7.540,00 ден.

Franke Батерија Sirius Pull out, хром/кафена, туш на извлекување

8.823,00 ден.

Franke Батерија Sirius Pull out, хром/ванила, туш на извлекување

8.823,00 ден.

Franke Батерија Sirius Pull out, хром/крем, туш на извлекување

8.823,00 ден.

Franke Батерија Sirius Pull out, хром/камен сива, туш на извлекување

8.823,00 ден.

Franke Батерија Sirius Pull out, хром/графит, туш на извлекување

8.823,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET