#900417

#900417

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Батерија Elegance, црна

Залиха - има7.900,00 ден.

Гаранција

  • 240 месеци

Боја

  • црна

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET