#900408

#900408

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Батерија Pola, хром/антрацит

Залиха - има5.133,00 ден.3.100,00 ден.

Гаранција

  • 60 месеци

Боја

  • антрацит

Подетални информации

Сродни производи

Franke Батерија Pola, хром

3.100,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/поларнa бела

3.199,99 ден.

Franke Батерија Pola, хром/кафена

3.199,99 ден.

Franke Батерија Pola, хром/крем

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/капучино

3.199,99 ден.

Franke Батерија Pola, хром/камена сива

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/ванила

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/графит

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/црна

5.133,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET