#900407

#900407

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Батерија Pola, хром/кафена

Залиха - нема5.133,00 ден.

Гаранција

  • 60 месеци

Боја

  • кафена

Подетални информации

Сродни производи

Franke Батерија Pola, хром/камена сива

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/поларнa бела

3.199,99 ден.

Franke Батерија Pola, хром/графит

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром

3.100,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/ванила

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/крем

5.133,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET