#900403

#900403

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Батерија Pola, хром/камена сива

Залиха - има6.490,00 ден.5.133,00 ден.

Гаранција

  • 60 месеци

Боја

  • камено сива

Подетални информации

Сродни производи

Franke Батерија Pola, хром/поларнa бела

3.199,99 ден.

Franke Батерија Pola, хром/кафена

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/графит

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/крем

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром

3.100,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/капучино

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/ванила

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/црна

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/антрацит

5.133,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET