#900401

#900401

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Батерија Pola, хром

Залиха - има4.813,00 ден.3.100,00 ден.

Гаранција

  • 60 месеци

Боја

  • хром

Подетални информации

Сродни производи

Franke Батерија Pola, хром/црна

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/капучино

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/антрацит

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/графит

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/ванила

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/камена сива

5.133,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/кафена

5.133,00 ден.

Franke Чистач за батерии, 250ml

802,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром/поларнa бела

3.199,99 ден.

Franke Батерија Pola, хром/крем

5.133,00 ден.

Franke Батерија A BEC, инокс

6.516,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET