#900399

#900399

#900399

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Батерија Centinox, инокс, подвижен туш

Залиха - има34.058,00 ден.19.888,00 ден.

Гаранција

  • 60 месеци

Боја

  • инокс

Подетални информации

Сродни производи

Franke Батерија Maxxis, хром, подвижен туш

18.658,00 ден.

Teka Батерија FO 999CR хром, со подвижен туш

12.803,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET