#900395

#900395

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Садопер Pamira, 1B,гранит, ванила,округол

Залиха - има13.327,00 ден.8.980,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Боја

  • ванила

Димензии

  • Ф510mm

Подетални информации

Сродни производи

Franke Садопер Pamira, 1B,гранит, графит,округол

12.513,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-75, hp 3/4

15.882,00 ден.

Franke Садопер Pamira, 1B,гранит, поларно бела, округол

12.513,00 ден.

Franke Садопер Pamira, 1B,гранит, крем

12.513,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-50, hp 1/2

12.673,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET