#900393

#900393

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Гранитен садопер со дим.Ф490mm, за ел.45cm, Pamira, 1B- поларно бела

Залиха - има19.018,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Боја

  • бела

Димензии

  • Ф510mm

Опис

» За елемент: 45cm
» Длабочина на садопер:195mm
» Тип на монтажа: Над работна плоча
» Материјал: Природен гранит (80%)
» Гранитните садопери се карактеризираат
со отпорност на гребење и топлина,
јака и цврста структура и модерен изглед.
Тие се елегантни и даваат природен изглед на Вашата кујна.
Пријатни се на допир, имаат фина текстура но не се порозни.
Во својот состав имаат сребрени јони со што се елиминираат
бактериите до 99%.

Подетални информации

Сродни производи

Franke Гранитен садопер со дим.Ф490mm, за ел.45cm, Pamira, 1B-крем

19.018,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-75, hp 3/4

22.238,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-50, hp 1/2

17.863,00 ден.

Franke Садопер Pamira, 1B,гранит, ванила,округол

13.327,00 ден.

Franke Гранитен садопер со дим.Ф490mm, за ел.45cm, Pamira- 1B-графит

19.018,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET