#900389

#900389

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Гранитен садопер со дим.760x480mm, за ел.45cm, Boston 1B 1D-поларно бела

Залиха - има18.356,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Боја

  • бела

Димензии

  • 780x500mm

Опис

» За елемент: 45cm
» Длабочина на садопер:195mm
» Тип на монтажа: Над работна плоча
» Материјал: Природен гранит (80%)
» Гранитните садопери се карактеризираат
со отпорност на гребење и топлина,
јака и цврста структура и модерен изглед.
Тие се елегантни и даваат природен изглед на Вашата кујна.
Пријатни се на допир, имаат фина текстура но не се порозни.
Во својот состав имаат сребрени јони со што се елиминираат
бактериите до 99%.

Подетални информации

Сродни производи

Franke Мелница за храна,TE-50, hp 1/2

17.863,00 ден.

Franke Гранитен садопер со дим.760x480mm, за ел.45cm, Boston 1B 1D-кафена

22.985,00 ден.

Franke Гранитен садопер со дим.760x480mm, за ел.45cm, Boston 1B 1D-црна

18.356,00 ден.

Franke Гранитен садопер со дим.760x480mm, за ел.45cm, Boston 1B 1D-капучино

22.985,00 ден.

Franke Гранитен садопер со дим.760x480mm, за ел.45cm, Boston 1B 1D-крем

18.356,00 ден.

Franke Гранитен садопер со дим.760x480mm, за ел.45cm, Boston 1B 1D-графит

18.356,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-75, hp 3/4

22.238,00 ден.

Franke Гранитен садопер со дим.760x480mm, за ел.45cm, Boston 1B 1D-платина

22.985,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET