#900378

#900378

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,крем

Залиха - има16.289,00 ден.11.400,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Боја

  • крем

Димензии

  • 860x500mm

Подетални информации

Сродни производи

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,графит

16.289,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-75, hp 3/4

21.440,00 ден.

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,поларно бела

16.289,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-50, hp 1/2

17.253,00 ден.

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,капучино

16.289,00 ден.

Franke Иноксен садопер со дим.770x470mm, за ел.80cm, 610 Models 1B

10.662,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET