#900377

#900377

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,капучино

Залиха - има16.289,00 ден.11.400,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Боја

  • капучино

Димензии

  • 860x500mm

Подетални информации

Сродни производи

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,крем

11.400,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-50, hp 1/2

12.673,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-75, hp 3/4

15.882,00 ден.

Franke Садопер 610 Models 1B, инокс,

10.662,00 ден.

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,поларно бела

11.400,00 ден.

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,графит

16.289,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET