#900376

#900376

#900376

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,графит

Залиха - нема16.289,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Боја

  • графит

Димензии

  • 860x500mm

Подетални информации

Сродни производи

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,поларно бела

11.400,00 ден.

Franke Садопер 610 Models 1B, инокс,

10.662,00 ден.

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,крем

11.400,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-50, hp 1/2

12.673,00 ден.

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,капучино

11.400,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-75, hp 3/4

15.882,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET