#900375

#900375

#900375

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Иноксен садопер со дим.770x470mm, за ел.80cm, 610 Models 1B

Залиха - нема11.835,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Боја

  • инокс

Димензии

  • 790x490mm

Опис

» За елемент: 80cm
» Длабочина на садопер:200mm
» Тип на монтажа: Над работна плоча
» Материјал: Инокс 18/10(Хром/Никел)
» Материјалот (инокс 18/10) од кој се изработени садоперите
е отпорен на агресивни киселини и кисели супстанци кои ги
содржат средствата за чистење. Финишот на материјалот
дополнително е зајакнат со што допринесува за
долготрајноста на садоперот.

Подетални информации

Сродни производи

Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,крем

16.452,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET