#900373

#900373

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Иноксен садопер со дим.770x480mm, за ел.45cm, Logica Line 1B 1D лев

Залиха - има12.030,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Боја

  • инокс

Димензии

  • 790x500mm

Опис

» За елемент: 45cm
» Длабочина на садопер:195mm
» Тип на монтажа: Над работна плоча
» Материјал: Инокс 18/10(Хром/Никел)
» Материјалот (инокс 18/10) од кој се изработени садоперите
е отпорен на агресивни киселини и кисели супстанци кои ги
содржат средствата за чистење. Финишот на материјалот
дополнително е зајакнат со што допринесува за
долготрајноста на садоперот.

Подетални информации

Сродни производи

Franke Мелница за храна,TE-50, hp 1/2

17.863,00 ден.

Franke Иноксен садопер со дим.770x480mm, за ел.45cm, Logica Line 1B 1D лев

12.030,00 ден.

Franke Мелница за храна,TE-75, hp 3/4

22.238,00 ден.

Franke Иноксен садопер со дим.770x480mm, за ел.45cm, Logica Line 1B 1D, десен

12.030,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET