#DASDAB220/26

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Масивна даска ДАБ 220 х2.6 см, сува неокрајчена

Залиха - има110.090,00 ден.

Боја

  • дрвен декор

Дебелина

  • 26mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET