#RBPK024SU38KJG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Kronospan Cz - Петра крем мермер 4100x900x38mm

Залиха - по нарачка12.820,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x900mm

Подетални информации

Сродни производи

Scilm Завршна Лајсна Алуминиум M3500 4m

1.080,00 ден.

Завршна лајсна Лате Rouge stone 7166 L=4100mm

1.057,00 ден.
ФИЛТЕР