#800628

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Ногара за биро Ф60, 710mm, сива

Залиха - има650,00 ден.420,00 ден.

Боја

  • сива

Дебелина

  • 60мм

Димензии

  • 710мм

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET