#RBPK028SU38KJG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Kronospan Cz - Портланд SU 4100x900x38mm

Залиха - по нарачка11.620,00 ден.

Боја

  • Фантази декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x900mm

Подетални информации

ФИЛТЕР