#900339

#900339

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Teka Аспиратор за вградување-телескопски CNL 6415, инокс, 60cm

Залиха - нема15.562,00 ден.

Гаранција

  • 24 месеци

Боја

  • инокс

Опис

» Цена/парче
» Енергетска класа D
» Електронско управување.
» EcoPower мотор.
» Степени на моќност: 2 + 1 интензивна.
» LED осветлување.
» Алуминиумски филтри.
» Капацитет: 694m3/h.
» Ниво на бучава: 57 dB.
» Излез Ф 125mm.
» Можност за користење на филтри со активен јаглен (900367).

Подетални информации

Сродни производи

Teka Филтер со активен јаглен за аспиратор CNL 6415

1.345,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET