#RBP0032FE40RI90

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча островска Fenix - 0032 Кос бела 4200x900x40mm

Залиха - наскоро16.300,00 ден.

Боја

  • Бела декор

Дебелина

  • 40mm

Димензии

  • 4200x900mm

Опис

> Влагоотпорни
> Отпорени на удар
> Хигиенски
> Интензивна мат боја
> Само-одржувачки
> Анти-бактериски
> Лесни за чистење
> Отпорни на триење
> Меки на допир
> Висока толеранција на киселина
> Отпорни на толнина
> Погодни за контакт со храна
> Не бледеат

Подетални информации

Сродни производи

Работна плоча островска Fenix - 0032 Kos бела 4200x1200x40mm

21.300,00 ден.

Работна плоча Fenix - Кос бела 4200x600x40mm

11.300,00 ден.
ФИЛТЕР