#800621

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Bachmann GST18 T Конектор за кабел

Залиха - има785,00 ден.370,00 ден.

Боја

  • црна

Димензии

  • 44mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET