#600278

#600278

#600278

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.300mm, 2х15L, Tandem-антрацит

Залиха - има5.358,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 300mm

Опис

Тип на отворање: Корпата се извлекува независно од фронтот на елементот.

Подетални информации

ФИЛТЕР