#1300139

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Лепак Hranicoll за дрво D4 800ml

Залиха - наскоро270,00 ден.

Опис

Технички лист

Основа: PVAc
Отворено време во минути на 20°C:
Минимално време за пресување во минути на 20°C : 5-8
Пакување: 1 парче 800g ( 12 парчиња )
Рок на траење: 9 месеци
Поле за аплицирање:
Корпусна монтажа: +++
Меко дрво: +++
Тврдо дрво: +++
Прозори: ++
Плочесто лепење фурнири,HPL: ++
3D лепење во вакум кеса: -

Подетални информации

ФИЛТЕР