#600269

#600269

#600269

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.450mm, 2х8L, Duo-бела

Залиха - нема3.623,00 ден.1.650,01 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 450mm

Опис

» Цена/парче
Идеална за елементи со садопер со min. ширина на корпата од 200mm.
Корпата може да се монтира на лева и на десна страна од елементот.
Тип на отворање : Корпата се извлекува заедно со фронтот на елементот.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET