#RBPK002FP38KJG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча островска Kronospan Cz - Сив занаетчиски даб FP 4100x900x38 mm

Залиха - има11.620,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x900mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ