#RBPK002FP38KJ

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Kronospan Cz - Сив занаетчиски даб FP 4100x600x38mm

Залиха - има5.570,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Подетални информации

Сродни производи

Работна плоча островска Kronospan Cz K002 Сив занаетчиски даб FP 4100x900x38mm

11.620,00 ден.
ФИЛТЕР