#RBP8685RS38KJG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча островска Kronospan Cz - Снежно бела PE 4100x900x38mm

Залиха - има10.480,00 ден.

Боја

  • Бела декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x900mm

Подетални информации

ФИЛТЕР