#MDFQUERDE195.0

#MDFQUERDE195.0

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Фур. Медијапан - Oak Retro Harlem A/B scratched tip S 3050x1220x19mm

Залиха - нема19.000,00 ден.

Дебелина

  • 19mm

Димензии

  • 3050x1220mm

Подетални информации

Сродни производи

Фурниранa трака Decospan Retro Harlem scretched даб 26x08 mm

202,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET