#200189.C

#200189.C

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strongride 2D Лизгач со делумно извлекување со меко затварање 55cm

Залиха - има627,00 ден.370,00 ден.

Опис

» Издржливост 80 000 отворања
» Вертикално подесување до 3mm
» Странично подесување до 2mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET