#900690

#900690

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Аспиратор за вградување-телескопски TL 6310, инокс, 60cm

Залиха - има9.519,00 ден.

Гаранција

  • 24 месеци

Боја

  • инокс

Опис

» Цена/парче
» Енергетска класа D
» Механичко управување.
» Степени на моќност: 2.
» Халогено осветлување.
» Алуминиумски филтри.
» Капацитет: 332m3/h.
» Ниво на бучава: 56 dB.
» Излез Ф 125mm.
» Можност за користење на филтри со активен јаглен (900216).

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET