#1400791

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Stalco Бургија за метал HSS 2.1mm

Залиха - нема8,00 ден.4,00 ден.

Димензии

  • 2,1mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET