#MDF7166AG18

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Медијапан акрилен Kronospan Srb - Лате AG/BS висок сјај 2800x1300x18,3mm

Залиха - нема17.500,00 ден.5.900,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 18,3mm

Димензии

  • 2800x1300mm

Подетални информации

Сродни производи

ABS 187166 Hranipex Кафена висок сјај 22x1mm SQ

100,00 ден.
ФИЛТЕР