#900686

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Teka Средство за нега на гранитни садопери

Залиха - има1.188,00 ден.

Опис

» Цена/парче
Teka Clean е еколошки детергент кој Ви овозможува најдлабинско чистење на гранитни садопери. Негова специјална намена е исклучиво за одржување на гранитните површини. Teka Clean ја чисти и одржува површина на гранитот, тој ги отстранува сите нечистотии и масти. Содржи чистач на маснотии и еколошка киселина без киселост. Тој 94,5% е биоразградлив и неутрален.

Подетални информации

Сродни производи

Franke Гранитен садопер со дим.760x480mm, за ел.45cm, Boston 1B 1D-капучино

27.017,00 ден.

Teka Гранитен садопер со дим.760x475mm, за ел.45cm, Тeka Livo 45-црна

14.382,00 ден.

Teka Гранитен садопер со дим.780x500mm, за ел.45cm, Simpla 45 S TG-црна

13.204,00 ден.

Teka Гранитен садопер со дим.650x480mm, за ел.50cm, STELA 50 S-TQ-црна

14.147,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET