#OPL4749SV/SM18K

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка 4749 SV/SM Kronospan It Оксидиран бакар 2800x2070x18mm

Залиха - наскоро10.230,00 ден.6.800,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

Сродни производи

ABS 4749 Italy Rame Ossidato 44x1mm SV

93,00 ден.

ABS 4749 Оксидиран бакар 22x1mm SV

62,00 ден.
ФИЛТЕР