#OPL4750SV/SM18KI

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка 4750 SV/SM Kronospan It Месинг 2800x2070x18mm

Залиха - нема10.230,00 ден.6.800,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET