#OPL4754GD18KI

#OPL4754GD18KI

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка 4754 GD Kronospan It Vega 2800x2070x18mm

Залиха - има10.320,00 ден.4.900,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

Сродни производи

ABS 4754 Italy Vega GD-Giada 44x1mm GD

100,00 ден.
ФИЛТЕР